Salut daca conectezi z cu reciveru ala onkyo se aude mult mai bine? Thank you for the review. In filme si jocuri experienta este una placuta. Altminteri, dupa cum se vede si de pe forumul oficial logitech, firma va suferi o lovitura serioasa de imagine. O sa am sunet 5. Contact Termeni si conditii Publicitate.

Please guide if any product in India with THF certified. Merita sa imi iau si un cablu optic imi trebuie unul de 10m? Cand le primesc le evaluez si vad pe care il pastrez. The first thing to meet the eye the moment we opened the box was the subwoofer. Nu imi place la noul sistem in primul rand designu apoi unele detalii care ptr mine conteaza: I think you should reread the article in light of a user that will buy a new system but has no idea whatsoever of how it sounds. Astept cu nerabdare raspunsul tau si felicitari si din partea mea pentru un review excelent! Culoare plasticului folosit este gri inchis, mai discreta fata de argintiul predominant de la Z

Logitech Z review | Sound News

Ce anume aduce in plus legata pe digital? Multumim mult de aprecieri. Selected 2 points about this page are in truth the top weve had.

Bottom line is ive owned all the logitech models and as my last set was the i expected the new one to be better. No other system Will Vibrate the mugs of tea off your desk like the Frumos Rewiew Felicitari mi-am achizitionat recent z iar un amic de-al meu un zpentru un sistem 5. Are un rival cu adevarat! Detin z sunt relativ multumit chiar vroiam sa fac o trecere catre z dar ma bucur ca exista astfel de review-uri!

However, in order to obtain cineam correct sound, we could manage a satisfying tonal equilibrium by playing with the system settings which we could not obtain in Z After years of production, recession or not, one would not expect it to be a significantly worse product. Ma indoiesc ca se poate repara fara interventia unui electronist. Probabil ca muzica pe care o asculti tu este sietem Stereo 2.

Logitech Z906 review – english version

Nici in cazul lui Z, placa de sunet Xonar d2 cuplata analogic, nu a adus schimbari de natura sa justifice achizitionarea acesteia. The first thing to meet the eye the moment we logitehc the box was the subwoofer.

We must admit the result is not nome disappointing as one might expect at first glanceas the sound climbs up quite well in frequency. Am avut o obsesie pentru sistemele de la logitech atunci cand un prieten a realizat sonorizarea la o nunta cu un z si cu inca 2 boxe rusesti hhome se intampla acum 5 ani iar acum a venit ziua in care am reusit sa achizitionez urmasul de drept sau nedrept.

  SALAAM E ISHQ RISHTEY CAST

Salut, Nu se poate, nu mai avem Z de mai mult de 7 ani…. Mai era cineva care se indoia ca puterea specificata nu e cea ccinema A fost trimis in service pe garantie, si nu stiu in ce mod a fost reparat ca miroase a incins de cate ori ascult la volum mai mare mai mult de 5,10 minute si in plus la volum maxim se aude mai prost si mai incet decat genius-ul 5. Numi dau seama din ce cauza. I think logotech should reread the article in light of a user that will buy a new system but has no idea whatsoever of how it sounds.

Sa sti ca e o idee buna cu strungarul.

I might also add that the lighter weight and huge increase in electrical effeciency. The speaker membrane is made of cellulose, the suspension of rubber, whereas the shape and volume of the housing is similar.

Delighted by the sound, and no endless fooling around with the 5-speaker settings which always seem to get screwed up. O alta modificare pe care a trebuit s-o fac a fost sa scot difuzoarele de la satelitul central care sunt de 4ohmi ambele legate astfel incat sa aiba 8ohmi, si sa le pun in locul satelitilor frontali care erau doua difuzoare de 8 ohmi, iar pe cele de 8 ohmi le-am pus in satelitul central si le-am legat sa aiba tot 4 ohmi, deoarece am constatat ca amplificatorul sistemului se impaca mai bine cu difuzoare de impedanta 4 ohmi, in primul rand acestea se aud mai tare, iar in al doilea rand amplificatorul se incalzeste mai putin, singurele difuzoare pe care ramane sa le schimb cu unele tot de 4ohmi sunt cele Rear care sunt putin mai micute.

The best I have seen on the net. Pe aceasta nu mai gasim decat potentiometrul de volum, reglajul de volum individiual al satelitilor si subwooferului si setari de configuratie 2. The reason why there is no quick or extensive response is because this is a negative subject about a problem with no solution.

It has no power.

Thanks for an excellent review. Sa le aratam ca nu suntem prosti si ca trebe sa munceasca mai mult pt banii eistem, piata e mare asa ca avem de unde alege!!!. However we should reformulate two easy to spot problems: Separat de acesta mentionez ca sunetul merge bine, pe toate canalale si clar!

  SLY AND SINGLE AGAIN EPISODE 13 GOODDRAMA

Eu vreau sa il bag la amp nu neaparat direct in placa de sunet. I thinking maybee the amplifier work better if I have some more easy driven speakers? Foarte bine detaliat review-ul si explicat din toate punctele de vedere!

By the way, I have Logitech X to my PC with a speaker distance approx a meter and i like the sound if I set the sub-volume to low, little slippery bass, I think.

I have 5 of Z in my basement. Sunt foarte multumit de el. Se poate remedia problema de la Z Vad ca esti foarte competent in ceea ce priveste sunetul, de aceea te-as ruga sa imi spui parerea ta despre Microlab Solo 9C si daca uome merita sa le cumpar, sau sa iau un z?

Sunt momente in care suna necotrolat si are tendinta sa bubuie. Just switch it in 3d mod and lower the sub volume to half, and lower the back sourrond sats volume to two lights of the volume nob are off.

Se sistwm modifica dar asta e alta discutie. Akai-ul respectiv este o chinezarie ordinara ce profita de gloria de mult apusa a brandului Akai. La iarba verde il folosesc in masina cu un invertor 12v to mA unde iar ma multumeste la banii care i-am dat.

SA activat acea functie cumva sau nu ARE asa ceva? Bravo nota 10, cat am cautat eu sa aflu cine produce difuzorul de bass ………eheee ca dupa un timp indelungat sa aflu de la tine.

We have also performed a novel experiment, coupling both system’s satellites to the massive Onkyo receiver, being curious as to what extent are the satellites limited by the integrated amplifying module. Credeti ca mi-a scapat o setare din placa de sunet sau bios de exemplu pentru a scoate ce trebuie din sistem?

Am observat ca cele mai multe pareri duc spre modelul Z